Održan sastanak Odbora za pripremu 19. Viroexpo-a, 11 izlagača iz Nizozemske – Zemlje partnera

U Sali za sastanke Virovitičko-podravske županije, pod predsjedanjem župana Tomislava Tolušića, održan je sastanak Odbora za pripremu i održavanje 19. sajamske manifestacije Viroexpo. Na sastanku su, između ostaloga, utvrđene aktivnosti organizacijskih priprema za Viroexpo te prijave izlagača iz Zemlje partner Nizozemske, kojih je ukupno 11.

IMG_1812Uz izlagače iz Nizozemske, na sajmu SITEVI u Francuskoj koji je održan prošloga tjedna u Montpellieru dogovoreno je izlaganje francuskih poduzetnika i obrtnika koji će nastupiti na 19. sajmu Viroexpo.

Viroexpo 2014, od 24. do 26. siječnja u Virovitici

19. međunarodni sajam gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo 2014. održava se od 24. do 26. siječnja 2014. godine u Virovitici. Na službenoj Internet stranici sajma (www.viroexpo.hr) može se preuzeti ili „on-line“ ispuniti prijavnica za sudjelovanje na Viroexpo-u 2014.

Od ove godine jedan od pokrovitelja je i Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije

Pokrovitelji 19. međunarodnog sajma gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede, uz Vladu Republike Hrvatske kao generalnog pokrovitelja, su Ministarstvo poduzetništva i obrta, Ministarstvo poljoprivrede, Ministarstvo turizma Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije. Organizatori i pokrovitelji su Virovitičko-podravska županija, Grad Virovitica, HGK – Županijska komora Virovitica, HOK – Obrtnička komora Virovitičko-podravske županije i Turistička zajednica Virovitčko-podravske županije. Tehnički realizator sajma je tvrtka Viroexpo d.o.o.. (vpz.hr)

Skip to content