Održan sastanak mještana Taborišta s predstavnicima Grada Virovitice

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

U nazočnosti gradonačelnika Ivice Kirina, njegovih zamjenika Željke Grahovac i Ivana Sića, te gradskih pročelnika i direktora gradskih poduzeća u ponedjeljak 21. svibnja održan sastanak građana Mjesnog odbora Taborište. Na sastanku su građani kao i svake godine virovitičkog gradonačelnika, sve pročelnike Grada Virovitice i direktore komunalnih poduzeća mogli upitati za sve probleme na području tog mjesnog odbora.

 

Gradonačelnik Kirin upoznao je mještane sa brojnim aktivnostima koje se u budućnosti planiraju urediti u naselju od izgradnje pružnih prijelaza u nastavku Slavonske ulice gdje se namjerava izgraditi nastavak ceste i rasteretiti Podravska ulica koja je preuska za proširenje, pružnog prijelaza u Istarskoj ulici, izgradnju novog stambenog naselja između navedene ulice i ulice Zlatnih polja, pa do izgradnje Brze podravske ceste Virovitica-Suhopolje koja će potpuno rasteretiti naselje od teškog prometa.

 

Privremeni pročelnik Upravnog odjela za komunalne poslove i graditeljstvo Marijo Klement upoznao je mještane Taborišta da je ovih dana u Gradu održan sastanak i sa gosp. Sabolovićem iz bjelovarskih cesta vezano uz probleme izgradnje nogostupa i kolnih prilaza u ulici Stjepana Radića i Osječkoj ulici ne bi li se ti nedostaci otklonili u garantnom roku iako u navedenom slučaju Grad Virovitica nije bio investitor no traži zaštitu svojih sugrađana kojima posao nije profesionalno i na njihovo zadovoljstvo odrađen.

 

Nakon toga mještani su gradonačelniku i gradskim pročelnicima postavili nekoliko pitanja vezanih uglavnom uz komunalna pitanja na koje su dobili i konkretne odgovore te se obvezali da će navedene primjedbe što prije riješiti.

 

Na kraju je gradonačelnik Kirin pozvao sve mještane naselja da sve svoje probleme dojave na telefon 725-380 koji im je 24 sata na raspolaganju te ih pozvao da i nadalje zajedno rješavaju probleme naselja koje je u proteklih deset godina doživjelo ogromne promjene.

 

U utorak 22. svibnja s početkom u 20 sati u Mjesnom domu u Svetom Đurđu održat će se sastanak sa mještanima Svetog Đurđa.

 

Skip to content