Održan sastanak mještana Rezovca s predstavnicima Grada Virovitice

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

Nakon Taborišta i Sv. Đurđa u srijedu je u mjesnom domu u Rezovcu održan sastanak mještana Rezovca sa predstavnicima Grada Virovitice. Sastanku su osim gradonačelnika Ivice Kirina i zamjenika gradonačelnika Ivana Sića nazočili i pročelnici Grada Virovitice te direktori gradskih komunalnih poduzeća.

U uvodu gradonačelnik Kirin je upoznao mještane sa ustrojavanjem Komunalnog info centra gdje pozivom na broj 725-380 građani mogu prijaviti sve probleme komunalne naravi, ali i iznijeti svoje prijedloge za njihovo kvalitetno rješavanje. Podsjetio je na brojne aktivnosti koje su odrađene, ali i na one koje se u skoroj budućnosti planiraju odraditi od završetka kanalizacije u dijelovima gdje još nije postavljena te asfaltiranja preostala dva odvojka no prije svega najavio uređenje mjesnog doma kako bi se osiguralo što kvalitetnije provođenje aktivnosti u njemu.

Mještani su predstavnicima Grada postavili i brojna pitanja, a najviše ih je zanimalo rješavanje pitanja uređenja kanala za oborinsku odvodnju, brzina radova oko uređenja mjesnog doma, uređenja neuređenih privatnih parcela i postavljanje natkrivenog autobusnog stajališta u Rezovačkim vinogradima.

Na kraju je gradonačelnik posebno pohvalio Rezovac kao mjesto gdje se odvija bogat društveni život prije svega oko nogometnog kluba i udruge umirovljenika.

U četvrtak 24. svibnja s početkom u 20 sati u Mjesnom domu u Čemernici održat će se sastanak sa mještanima Čemernice.

Skip to content