Održan sastanak mještana Rezovačkih Krčevina s predstavnicima Grada Virovitice

 

krcevine 2Predstavnici Grada Virovitice u mjesnom domu u Rezovačkim Krčevinama održali su sastanak sa mještanima Rezovačkih Krčevina. Mještanima se je prva obratila zamjenica gradonačelnika Grada Virovitice Željka Grahovac dok je privremeni pročelnik za komunalne poslove i graditeljstvo Marijo Klement upoznao mještane sa aktivnostima koje se odvijaju u Rezovačkim Krčevinama. Od projekata koji su u tijeku svakako treba izdvojiti postavljenje kanalizacije i plinofikacije, proširenje ceste, uređenje parkirališta kod crkve i mjesnog groblja te uređenje puta prema Jasenašu za koje se trenutno prikupljaju suglasnosti.

Gradonačelnik Ivica Kirin upoznao ih je i sa ustrojavanjem Komunalnog info centra putem telefonskog broja 725-380 gdje građani mogu prijaviti sve probleme komunalne naravi, ali i iznijeti svoje prijedloge za njihovo kvalitetno rješavanje te ih pozvao da se jave u Grad kako bi se pojedinačni slučajevi što prije rješavali.

Mještani su predstavnicima Grada postavili i brojna pitanja, a najviše ih je zanimalo rješavanje pitanja nasipavanja poljskih putova, priključenja na kanalizaciju, uređenja mjesnog groblja i legalizacije neucrtanih građevinskih objekata.

U ponedjeljak  28. svibnja s početkom u 20 sati u Mjesnom domu u Koriji održat će se sastanak sa mještanima Korije.

 

 

 

Skip to content