Održan sastanak mještana Milanovca s predstavnicima Grada Virovitice u petak sastanak u Jasenašu

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

U četvrtak 31. svibnja u mjesnom domu u Milanovcu održan je sastanak mještana Milanovca sa predstavnicima Grada Virovitice. Sastanku su osim gradonačelnika Ivice Kirina i zamjenice gradonačelnika Željke Grahovac nazočili i pročelnici Grada Virovitice te direktori gradskih komunalnih poduzeća.

Gradonačelnik Kirin u uvodu je upoznao mještane Milanovca sa aktivnostima koji se u neposrednoj budućnosti planiraju odraditi u Milanovcu od izgradnje nogostupa i biciklističke staze do centra grada, uređenje prostora oko mjesnog doma uz izgradnju parkirališta kao i samog mjesnog doma, asfaltiranja ceste u ulici Svetog Križa prema Sjevernjaku, spajanja Rezovačkih Krčevina sa Milanovcem, postavljanja kanalizacije u ulici Svetog Križa, pa do 2,5 milijuna vrijednog projekta postavljanja kanalizacije u ulici Svetog Trojstva koji je već u tijeku. Upoznao je mještane i sa ustrojavanjem Komunalnog info centra gdje pozivom na broj 725-380 građani mogu prijaviti sve probleme komunalne naravi, ali i iznijeti svoje prijedloge za njihovo kvalitetno rješavanje. Spomenuo je i uređenje ulice Vatroslava Lisinskog te izgradnju kružnog toka na križanju navedene ulice sa ulicom ZNG što se ne nalazi u ovom mjesnom odboru, ali su usko vezani uz njega.

Mještani su predstavnicima Grada postavili i brojna pitanja, a najviše ih je zanimalo rješavanje pitanja postavljanja kanalizacije u ulici Sv. Križa, uređenja kanala za oborinsku odvodnju, problem nelegalnog odlaganja otpada, uzurpiranih putova i uređenja neuređenih privatnih parcela.

Na kraju je gradonačelnik posebno pohvalio rad Vijeća mjesnog odbora Milanovac kao mjesto gdje se odvija bogat društveni život prije svega oko nogometnog kluba, udruge branitelja i udruge umirovljenika te iskoristio prigodu da mještanima čestita Dan mjesnog odbora.

U petak 1. lipnja s početkom u 20 sati u Mjesnom domu u Jasenašu održat će se sastanak sa mještanima Jasenaša.

 

 

 

Skip to content