Održan sastanak mještana Korije s predstavnicima Grada Virovitice – u utorak sastanak u Golom Brdu

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

Već drugi tjedan predstavnici Grada Virovitice posjećuju mjesne odbore i održavaju sastanak sa građanima. Tako je danas u mjesnom domu u Koriji održan sastanak sa mještanima Korije. Sastanku su osim gradonačelnika Ivice Kirina i zamjenice gradonačelnika Željke Grahovac nazočili i pročelnici Grada Virovitice te direktori gradskih komunalnih poduzeća.

U uvodu gradonačelnik Kirin je upoznao mještane sa ustrojavanjem Komunalnog info centra gdje pozivom na broj 725-380 građani mogu prijaviti sve probleme komunalne naravi, ali i iznijeti svoje prijedloge za njihovo kvalitetno rješavanje. Upoznao je mještane i sa projektom izgradnje nove škole koja će se nalaziti na uglu uz cestu prema aerodromu te projektom izgradnje nogostupa kako bi se Koriju povezalo sa središtem grada.

Govorio je i o izgradnji mega-zone koja će se nalaziti uz Koriju, a koja će znatno unaprijediti ovaj dio grada kao i o budućoj auto-cesti koja bi trebala prolaziti uz samo mjesto.

Mještani su predstavnicima Grada postavili i brojna pitanja, a najviše ih je zanimalo rješavanje pitanja uređenja poljskih putova, brzina izgradnje nogostupa, legalizacije objekata te sigurnost djece nakon izgradnje Područne škole na što ih je gradonačelnik Kirin upoznao sa projektom izgradnje semafora kod buduće škole zajedno sa mjeračima brzine te dodatnim znakovima usporiti promet.

U utorak 29. svibnja s početkom u 20 sati u Mjesnom domu Golo Brdo održat će se sastanak sa mještanima Golog Brda.

 

 

 

Skip to content