Održan sastanak mještana Jasenaša s predstavnicima Grada Virovitice

jasenaš 2 

Predstavnici Grada Virovitice u mjesnom domu u Jasenašu održali su sastanak sa mještanima Jasenaša.

Mještanima se je prvi obratio zamjenik gradonačelnika Grada Virovitice Ivan Sić koji ih je upoznao sa ustrojavanjem Komunalnog info centra putem telefonskog broja 725-380 gdje građani mogu prijaviti sve probleme komunalne naravi, ali i iznijeti svoje prijedloge za njihovo kvalitetno rješavanje te ih pozvao da se jave u Grad kako bi se pojedinačni slučajevi što prije rješavali.

Privremeni pročelnik za komunalne poslove i graditeljstvo Marijo Klement upoznao je mještane sa aktivnostima koje se odvijaju u Jasenašu te onima koji se planiraju odraditi u neposrednoj budućnosti. Od projekata koji su izvedeni svakako treba izdvojiti postavljenje vodovoda te konstantno uređenje groblja što prijašnjih godina nije bio slučaj, a svakako treba izdvojiti i uređenje puta prema Rezovačkim Krčevinama za koji se trenutno prikupljaju suglasnosti.

Mještane je osobito zanimalo pitanje legalizacije kuća što je preduvjet i za priključak na vodovod na što ih je pročelnica Vesna Tot upoznala sa svim pojedinostima vezanim uz legalizaciju objekata.

Predstavnicima Grada postavljena su i brojna pitanja, a uz legalizaciju objekata najviše ih je zanimalo rješavanje pitanja nasipavanja poljskih putova, neredovite opskrbe električnom energijom i neuređenih privatnih parcela.

Skip to content