Održan sastanak mještana Golog Brda s predstavnicima Grada – u srijedu sastanak u Podgorju

golo brdo 2Nakon što je održan sastanak sa mještanima šest mjesnih odbora u utorak u mjesnom domu u Golom Brdu održan je sastanak mještana Golog Brda sa predstavnicima Grada Virovitice. Sastanku su osim gradonačelnika Ivice Kirina prisustvovali i pročelnici Grada Virovitice te direktori gradskih komunalnih poduzeća.

U uvodu gradonačelnik Kirin upoznao je mještane Golog Brda sa aktivnostima koje su odrađene, ali i na one koje se u skoroj budućnosti planiraju odraditi od popravka ceste kroz naselje, uređenja poljskih putova, završetka kanalizacije u dijelovima gdje još nije postavljena pa do asfaltiranja cesta u dijelovima gdje još nije postavljena.

Upozorio je i na ustrojavanjem Komunalnog info centra gdje pozivom na broj 725-380 građani mogu prijaviti sve probleme komunalne naravi, ali i iznijeti svoje prijedloge za njihovo kvalitetno rješavanje, ali i prijaviti sve one neodgovorne ljude koji npr. odlažu otpad na divljim odlagalištima ili sade duhan odmah uz kuće.

Mještani su predstavnicima Grada postavili i brojna pitanja, a najviše ih je zanimalo rješavanje pitanja legalizacije nelegaliziranih objekata, uređenja kanala za oborinsku odvodnju, uređenja neuređenih privatnih parcela i teškog kamionskog prometa kroz mjesto.

Na kraju je gradonačelnik posebno pohvalio Udrugu umirovljenika Golo Brdo kao odlično organiziranu udrugu te osnovu oko koje se odvija društveni život osoba treće životne dobi u mjestu dok je za djecu izgrađeno dječje igralište kod mjesnog doma.

U srijedu 30. svibnja s početkom u 20 sati u Mjesnom domu u Podgorju održat će se sastanak sa mještanima Podgorja.

 

 

 

Skip to content