Održan plivački kamp u Barcsu

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

U susjednom mađarskom gradu Barcsu održan je kamp za plivače u sklopu projekta VIBA Youth sufinanciranog od strane EU u okviru IPA prekograničnog programa Hrvatska – Mađarska u kojem je sudjelovalo 32 polaznika (17 mladih iz Virovitice te 15 mladih sa područja grada Barcsa).U susjednom mađarskom gradu Barcsu održan je kamp za plivače u sklopu projekta VIBA Youth sufinanciranog od strane EU u okviru IPA prekograničnog programa Hrvatska – Mađarska u kojem je sudjelovalo 32 polaznika (17 mladih iz Virovitice te 15 mladih sa područja grada Barcsa). Program plivačkog kampa je bio sličan programu plivačkog kampa održanog u Virovitici, što je olakšalo djeci u njegovom izvođenju.

U prvom dijelu kampa djeca su imala priliku iskazati se u različitim igrama kao što su odbojka, nogomet i nogo-tenis. Nakon toga su imali trening kondicije u vodi.
U drugom djelu kampa djeca su imala prijateljsko natjecanje na kojemu su se sudionici mogli iskazati u različitim vrstama igara na vodi kao što su plivanje sa medicinskom loptom, natjecanje na traktorskoj gumi, plivanje sa zavezanim rukama na leđima, plivanje prsno u parovima i dr.Atmosfera kampa je bila iznimno pozitivna, igre su bile dinamične, natjecanje je bilo zanimljivo i iskustvo cijelog kampa je neprocjenjivo, a na samom kraju načelnica Uprave za obrazovanje, informatiku i sport Grada Barcsa gđa Marta Szemere podijelila je certifikate sudionicima za uspješno sudjelovanje na kampu.

Skip to content