Održan Božićni koncert učenika Glazbene škole Jana Vlašimskog Virovitica

Sinoć su u Kazalištu učenici Glazbene škole Jana Vlašimskog priredili vrlo lijep i kvalitetan Božićni koncert na kojemu su posjetiteljima uz glazbu darovali i prigodne božićne stihove. U programu su nastupili polaznici predškolskih, osnovnoškolskih i srednjoškolskih glazbenih programa.
1 1260972891Sinoć su u Kazalištu učenici Glazbene škole Jana Vlašimskog priredili vrlo lijep i kvalitetan Božićni koncert na kojemu su posjetiteljima uz glazbu darovali i prigodne božićne stihove.
U programu su nastupili polaznici predškolskih, osnovnoškolskih i srednjoškolskih glazbenih programa.
Početak koncert pripao je najmlađima, polaznicima Glazbene igraonice i predškolskog glazbenog programa, koje vode učiteljice Ana Filipović, Svetlana Relić i Elizabeta Ružičić. Djeca su pjevali i plesali i dobila dugi pljesak publike, među kojima su bili najbrojniji roditelji učenika Glazbene škole.
U nastavku koncerta nastupili su sastav udaraljki, pod vodstvom Željke Bančić, harmonikaški orkestar uz saksofon, flaute i udaraljke pod ravnanjem Beatrice Šušak, sastav tambura i gitara koje vode učitelji Dean Premrl i Davorin Muhek, tamburaški orkestar pod vodstvom Mirne Mihalković, puhački orkestar s dirigentom Damirom Mihaljevićem i pjevački zbor kojim je ravnala Lidija Šunk-Kozjak. Osim njih, nastupili su i manji sastavi – kvartet gitara i duet gitare i klarineta.
(Mirjana Vodopić)

Skip to content