Održan 2. Sajam poslova

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

Župan Virovitičko-podravske županije, Tomislav Tolušić, danas je u Strukovnoj školi Virovitica otvorio 2. Sajam poslova. Sajam se po uzoru na europske primjere, organizira u Virovitici, a za njegovu organizaciju je zadužen Hrvatski zavod za zapošljavanje Područna služba Virovitica.Župan Virovitičko-podravske županije, Tomislav Tolušić, danas je u Strukovnoj školi Virovitica otvorio 2. Sajam poslova. Sajam se po uzoru na europske primjere, organizira u Virovitici, a za njegovu organizaciju je zadužen Hrvatski zavod za zapošljavanje Područna služba Virovitica.

Osim župana Virovitičko-podravske županije Tomislava Tolušića koji je otvorio sajam, svečanosti otvorenja, između ostalih nazočili su i gradonačelnik grada Virovitice, Ivica Kirin, osobni izaslanik ravnateljice Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Anđelin Ivić, a u ime Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Područne služba Virovitica, govorila je Blaženka Bajan.

Na Sajmu poslova su se predstavila 24 poslodavca. Inače, partneri sajma su: Virovitičko-podravska županija, HGK – Županijska komora Virovitica, HOK – Obrtnička komora VPŽ, Vidra – Agencija za regionalni razvoj VPŽ, Grad Virovitica, Grad Orahovica, Grad Slatina, Općina Pitomača, Visoka škola za menadžment u turizmu i informatici, Razvojna agencija Sjever – DAN, Pučko otvoreno učilište Slatina.

U sklopu 2. Sajma poslova održati će se „Prezentacije poslodavaca za zapošljavanja u sezoni na moru“, okrugli stol na Temu „Profesionalno usmjeravanje i stipendiranje na području Virovitičko-podravske županije”…

Skip to content