Održan 1. ORC rally Virovitičko-podravske županije

U organizaciji AMK Kumovi, ovaj vikend na području Slatine i Virovitice održan je Prvi ORC rally Virovitičko-podravske županije.  Tridesetak domaćih rally…
U organizaciji AMK Kumovi, ovaj vikend na području Slatine i Virovitice održan je Prvi ORC rally Virovitičko-podravske županije.  Tridesetak domaćih rally posada jurišalo je cestama najslađe hrvatske županije u lovu na bodove u ORC konkurenciji. U petak, rally je održan u Slatini, dok je u subotu domaćin bila Virovitica. Prije samog starta, na parkiralištu iza Trgocentrove Robne kuće u Virovitici, bilo je smješteno servisno parkiralište koje su posjetili brojni gledatelji.  Osim središnjim gradskim ulicama, rally posade prošle su i kroz Pepelane, Pivnicu, Babinu Goru, Removac i Jasenaš.

U klasi Sprint, najbolji rezultat ostvarila je posada u sastavu Danijel i Robert Vojvodić (Peugeot 106), drugoplasirani su članovi posade Suzuki Swifta Combaj – Kappler, dok je treće mjesto pripalo Đurković – Nosić koji su upravljali također Suzuki Swiftom.

U klasi Super sport, najbolje vrijeme ostvarila je posada Citroena C2 Simon – Pazman, drugo najbolje vrijeme pripalo je posadi Peugeota 206 Kleković – Boršić, dok je treće mjesto pripalo posadi Renault Clio Williams, Procenc – Dolinar.

U klasi Pro sport, najbolje vrijeme pripada posadi Mitsubishi Lancera, Lončarić-Beraković, drugo najbolje ostvareno vrijeme pripada posadi Stanišić – Bitterman iz Mitsubishi Lancera, dok je treće njabolje prijeme u klasi Super sport ostvarila posada Subaru Impreza, Raštegorac-Čelig.

Skip to content