Odličan nastup profesora virovitičke Glazbene škole Jan Vlašymski u Traunreutu; profesorima zahvalio i gradonačelnik Kirin

Obilježavanje obljetnice potpisivanja Povelja o partnerstvu grada Traunreuta s Viroviticom, Lucéom i Nettunom svojim su nastupom uveličali profesori virovitičke Glazbene škole Jan Vlašimsky, na čemu im je zahvalio i gradonačelnik Ivica Kirin.

Nastup profesora virovitičke Glazbene škola bio je prava glazbena poslastica koja je oduševila kako domaću publiku u Traunreutu, tako i goste iz Francuske i Italije. Iznimno smo ponosni što se naša Glazbena škola, koja je ove godine proslavila 132. obljetnicu postojanja i koja je značajan čimbenik kulturno-zabavnog života našeg grada imala priliku predstaviti na ovoj manifestaciji i što je to napravila u najboljem svjetlu. Zahvaljujem ovom prilikom ravnatelju Damiru Mihaljeviću i svim profesorima na vrhunskom glazbenom doživljaju. Ovo je bila zaista izvrsna promocija i Glazbene škole i Grada Virovitice., rekao je gradonačelnik Ivica Kirin.

 

 

 

Skip to content