Od srijede, 28. travnja, otvoren natječaj za najbolje idejno rješenje Spomen doma hrvatskim braniteljima

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

Grad Virovitica i Društvo arhitekata Varaždin danas (28. travnja) raspisali su Likovno arhitektonsko-urbanistički natječaj za izradu idejnog rješenja Spomen doma sa spomen obilježjem hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata u Virovitici.

Natječaj je objavljen u Večernjem listu i elektroničkom oglasniku javne nabave.
Spomen-dom hrvatskih branitelja, koji će se nalaziti u zgradi bivše šumarije u Masarykovoj ulici, bit će muzejsko-izložbeno-edukacijski, ali i mjesto u kojemu će svoj „dom“ imati braniteljske udruge s područja grada Virovitice, kao i ured Ministarstva hrvatskih branitelja.

Grad želi realizirati na navedenoj lokaciji rješenje visoke estetske, funkcionalne i oblikovne kvalitete unutar optimalnog financijskog okvira. Stoga se odlučuje na provedbu natječaja koji će omogućiti odabir najkvalitetnijeg rješenja između više ponuđenih autorskih radova.
Rok za predaju natječajnih radova je 28. lipnja. (virovitica.hr, fotografija: M. Rođak)

Više informacija na: https://www.virovitica.hr/javni-anonimni-opci-jednostupanjski-prvog-stupnja-slozenosti-za-realizaciju-likovno-i-arhitektonsko-urbanisticki-natjecaj-za-izradu-idejnog-rjesenja-spomen-dom-sa-spomen-obiljezjem-hrvatskim-bran/

Skip to content