“Od ideje do projekta”: U Gradskoj upravi održana besplatna radionica za udruge

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

Radionicu „Od ideje do projekta“ – razrada projektne ideje i ispunjavanje obrazaca natječaja, održana je 14. veljače u vijećnici Grada Virovitice. Radionica je za prijavljene sudionike bila besplatna, a vodili su je djelatnici Centra za civilne inicijative. Cilj je bio educirati članove udruga s područja Grada Virovitice i Virovitičko-podravske županije osnovama izrade projektnog prijedloga koji se upućuju jedinicama lokalne i regionalne samouprave, državnim tijelima, ali i privatnim zakladama, tvrtkama, bankama, veleposlanstvima u RH i slično. Tijekom radionice obuhvaćene su strukture standardnog projektnog prijedloga i strukture obrasca proračuna te se je na konkretnim primjerima sudionika radionice predstavili pojedini elementi zadane dokumentacije.

U ime Grada Virovitice nazočne je pozdravio pročelnik Upravnog odjela za društvene djelatnosti Alen Bjelica koji je tom prigodom još jednom pozvao udruge s područja grada Virovitice da se jave na natječaj za sufinanciranje projekata i/ili programa iz proračuna Grada Virovitice u 2018. godini.

Radionica je organizirana u sklopu programske suradnje Centra za civilne inicijative i Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva kroz Program regionalnog razvoja civilnoga društva za 2018. godinu. (www.virovitica.hr)

Skip to content