Obnovljena i adaptirana trgovina Borova

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

Uz nazočnost saborskih zastupnika Josipa Đakića i Petra Mlinarića, gradonačelnika Grada Virovitice Ivice Kirina, predsjednika Uprave ”Borova” d.d. Mirka Ćavare i drugih uvaženih gostiju jučer je u Virovitici otvorena obnovljena i adaptirana trgovina Borova.Uz nazočnost saborskih zastupnika Josipa Đakića i Petra Mlinarića, gradonačelnika Grada Virovitice Ivice Kirina, predsjednika Uprave ”Borova” d.d. Mirka Ćavare i drugih uvaženih gostiju jučer je u Virovitici otvorena obnovljena i adaptirana trgovina Borova.

Kako je tom prigodom rekao predsjednik Uprave ”Borova” d.d. Mirko Ćavara ulažu se veliki napori kako bi se Borovo vratilo na ono mjesto koje mu u pripada, a jedan od boljih primjera za to je i obnova i adaptacija ovog prostora u koji je uloženo oko 750.000,00 kuna.
Gradonačelnik Grada Virovitice Ivica Kirin istakao je da je i on jedan od kupaca Borova i to iz dva razloga jer se radi o vrlo kvalitetnim proizvodima, ali i činjenice da se kupovinom domaćih proizvoda čuvaju radna mjesta.

„Nakon otvaranja novih prostorija Područnog ureda za katastar u koje je uloženo oko 6.000.000,00 kuna danas otvaramo i nove prostorije Borova u koje je uloženo oko 750.000,00 kuna što je najbolji primjer da kriza polako jenjava.”- zadovoljno je na kraju rekao gradonačelnik Kirin.

Skip to content