Obnova mjesnih domova u Milanovcu, Sv. Đurađu i Rezovačkim Krčevinama: Uskoro bolji uvjeti za druženja i aktivnosti udruga i klubova

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

Nakon što su prošle godine obnovljeni Centar kulture, virovitička Streljana te mjesni domovi u Podgorju, Koriji, Golom Brdu i Rezovcu, uskoro će zahvaljujući energetskim obnovama svoje novo ruho dobiti još tri mjesna doma na području virovitičkih prigradskih naselja.

Riječ je o domovima u Milanovcu, Sv. Đurađu te Rezovačkim Krčevinama.

Uz toplinsku zaštitu, novu stolariju, bolji sustav grijanja i rasvjetu, očekuju se značajne uštede na grijanju i električnoj energiji, čime će korisnici domova dobiti ugodniji i kvalitetniji prostor za druženja i različite aktivnosti svojih udruga, klubova i organizacija.

Ukupna vrijednost ovih triju projekata, koje je prijavila Razvojna agencija VTA, je oko 3,5 milijuna kuna, a bespovratna sredstva Ministarstva regionalnog razvoja i EU fondova te Fonda za sufinanciranje iznose 2,9 milijuna kuna.

Grad Virovitica ovim projektima želi pridonijeti jačanju društvene i gospodarske revitalizacije prigradskih naselja. (virovitica.hr, fotografije: Matija Rođak)

Skip to content