Obilježena 25. godišnjica oslobađanja virovitičke vojarne

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

Udruga Hvidra Virovitica organizirala je u Domu Hrvatske vojske u Virovitici središnji događaj 25. obljetnice oslobađanja bivše virovitičke vojarne. Tim povodom nazočnim braniteljima, članovima braniteljskih udruga i ostalim građanima obratili su se predsjednik virovitičke Hvidre Mirko Poljanac, gradonačelnik Virovitice Ivica Kirin, obnašateljica dužnosti župana Sanja Bošnjak i predsjednik Hvidre RH Josip Đakić.

Svečanost je nastavljena svečano, sjednicom virovitičke Hvidre te sportskim susretima branitelja u pikadu, kuglani i streljaštvu na borilištima u Virovitici.

U disciplini streljaštvo prvo mjesto osvojio je Serfet Ciriković ispred Zvonimira Zdjelara, Stjepana Krahulec, Ivice Udovičića i Mladena Grbe. U disciplini viseća kuglana prvi je bio Josip Kuruc ispred Damira Krkleca i Nikole Teskere. U elektronskom pikadu najbolji je bio Mario Gradinjan ispred Ivice Kiša i Stjepana Trezivana.

Natjecanje u kuglanju bilo je ujedno i izlučno natjecanje za ovogodišnji SŠNIDOR na koji će Josip Kiš, Milan Đuradin, Željko Vaška, Stjepan Pavić i Vido Vukić.

Opširnije pročitajte u novom broju Virovitičkog lista…

Skip to content