Obilježen Dan tvrtke TVIN

Tvrtka TVIN d.o.o. iz Virovitice koja uskoro ulazi u svoju 99. godinu postojanja u subotu 17. prosinca održala je prigodnu svečanost povodom Dana tvrtke. Na svečanosti su između ostalih govorili i direktor tvrtke Ivan Slamić koji je posebno naglasio činjenicu da unatoč četverogodišnjoj krizi u drvnoj industriji tvrtka TVIN i dalje redovito isplaćuje osobne dohotke i sigurno kroči prema svom stotom rođendanu.

– Samo rad i odgovornost te nadasve zajedništvo svih nas ovdje koji TVIN doživljavamo kao svoj dom osigurat će nam budućnost rezolutan je bio direktor Slamić.
Na kraju svog pozdravnog govora posebno se je zahvalio saborskom zastupniku Josipu Đakiću, županu Tomislavu Tolušiću i gradonačelniku Ivici Kirinu za izvanrednu suradnju i svesrdnu pomoć da TVIN i dalje bude ovo što je, a u budućnosti i više od toga.

Na kraju svečanosti uručene su i posebne zahvalnice djelatnicima sa 40, 30, 20 i 10 godina radnog staža, pa su tom prigodom zahvalnice za 40 godina radnog staža u tvrtki TVIN dobili su Ivan Šolc, Branko Majstorović i Marijan Pernar.

Skip to content