Obilježen Dan mjesnog odbora Rezovac – blagdan sv. Joakima i sv. Ane

rezovac 2U subotnjim popodnevnim satima održana je svečana sjednica Vijeća mjesnog odbora Rezovac kojoj su između ostalih nazočili zamjenik gradonačelnika Grada Virovitice Ivan Sić te brojni predsjednici virovitičkih mjesnih odbora.

Tom prigodom predsjednik Vijeća mjesnog odbora Rezovac Branko Tomljanović u ime domaćina podsjetio je na brojne aktivnosti koje su odrađene u proteklom razdoblju između ostalog naglasivši da Rezovac danas mjesto ugodnog življenja koje infrastrukturno gledano ni po čemu ne zaostaje za ostalim dijelovima grada. Izrazio je i zadovoljstvo činjenicom da će uskoro započeti radovi na izgradnji plinske mreže u Rezovačkim Vinogradima i Rezovačkim Krčevinama te pohvalio odličnu suradnju s Gradskom upravom.

Zamjenik gradonačelnika Ivan Sić pohvalio je rad Vijeća mjesnog odbora Rezovac kao jednog od najaktivnijih u gradu naglasivši da je većina posla na izgradnji infrastrukture odrađena te još preostaje uređenje pojedinih odvojaka u mjestu.

Prisutne su pozdravili i predsjednici mjesnih odbora Miljenko Sabo, Ivan Čavarušić i Željko Heđi te novom sazivu Vijeća mjesnog odbora Rezovac zaželjeli puno sreće u radu te ostvarivanje svih zacrtanih ciljeva.

Inače proslava je započela svečanim euharistijskim slavljem, koje je u čast sv. Joakima i Ane, roditelja Blažene Djevice Marije, u kapeli sv. Ane u Rezovcu predvodio vlč. Josip Marić iz Crnca. Proslava Dana MO Rezovac, nastavlja se u popodnevnim satima, točnije već od 15:30 sati, kada će je na nogometnom igralištu pored Mjesnog doma, odigran nogometni turnir, u kojemu su snage odmjeriti mještani Rezovca jedni protiv drugih.

Proslava će se nastaviti i u nedjelju kada je za 18:00 sati zakazana nogometna utakmica između NK Rezovac i NK Suhopolje, a konac same proslave biti će i zabava u Mjesnom domu, koju organizira NK Rezovac.

Skip to content