Obilježen blagdan sv. Trojstva u Milanovcu

U povodu obilježavanja blagdana Sv. Trojstva-dana Mjesnog odbora Milanovac u mjesnom domu u Milanovcu održana je svečana sjednica Vijeća Mjesnog odbora Milanovac kojoj je nazočio i gradonačelnik Grada Virovitice Ivica Kirin i njegov zamjenik Ivan Sić…U povodu obilježavanja blagdana Sv. Trojstva-dana Mjesnog odbora Milanovac u mjesnom domu u Milanovcu održana je svečana sjednica Vijeća Mjesnog odbora Milanovac kojoj je nazočio i gradonačelnik Grada Virovitice Ivica Kirin i njegov zamjenik Ivan Sić, te direktori gradskih komunalnih poduzeća ”Virkoma” Zdravko Per i ”Plina Vtc” Zvonko Kožnjak kao i drugi uvaženi gosti.
Tom prigodom predsjednik Vijeća mjesnog odbora Taborište Kamenko Rogović u kratkim crtama upoznao je nazočne sa svime što se je na području Milanovca učinilo u protekle tri godine od rekonstrukcije javne rasvjete u ulicama Svetog Trojstva, Svetog Križa i 30. svibnja, rekonstrukcije cesta u odvojcima, sanacije krovišta na mjesnom domu, pa sve do trenutne rekonstrukcije i proširenja ceste u Ulici Svetog Trojstva i uređenja Sportsko rekreacijskog centra koje je započelo zacijevljenjem kanala oko nogometnog igrališta. Istaknuto je i da u Milanovcu djeluje nekoliko udruga, pa trenutno u Milanovcu imamo Udrugu hrvatskih branitelja dragovoljaca Domovinskog rata – ogranak ”Sokol” Milanovac, Udrugu umirovljenika i Nogometni klub ”Sokol”.
Predsjednik Rogović posebno se je zahvalio Gradskoj upravi na svemu što je do sada učinila za Milanovac, ali i najavio nove akcije u Milanovcu.

Prisutnima se je obratio i zamjenik gradonačelnika Grada Virovitice Ivan Sić koji je istakao da je Milanovac zbog svoje iznimne ljepote i povezanosti sa samim centrom više gradska četvrt nego prigradsko naselje, te najavio uređenje ulaska u Milanovac od strane Zapadne obilaznice.
Na kraju je riječ dobio i gradonačelnik Grada Virovitice Ivica Kirin ponajprije pohvalivši rad Mjesnog odbora Milanovac, ali i najavio skoro postavljanje semafora kod Rapida kako bi se povećala sigurnost građana, završetak rekonstrukcije i proširenje Ulice Svetog Trojstva kao i uređenje mjesnog doma u Milanovcu, izgradnju spomenika braniteljima i izgradnju dječjeg igrališta kod Područne škole.

Skip to content