Obilježen blagdan sv. Leopolda Bogdana Mandića – zaštitnika Taborišta

Povodom obilježavanja sv. Leopolda Bogdana Mandića zaštitnika Taborišta, u mjesnom domu održana je svečana sjednica Vijeća mjesnog odbora Taborište kojoj je nazočio i gradonačelnik Grada Virovitice Ivica Kirin…1 1242196568Povodom obilježavanja sv. Leopolda Bogdana Mandića zaštitnika Taborišta, u mjesnom domu održana je svečana sjednica Vijeća mjesnog odbora Taborište kojoj je nazočio i gradonačelnik Grada Virovitice Ivica Kirin,te direktori gradskih komunalnih poduzeća ”Flore” Željko Iharoš,”Virkoma” Zdravko Per i ”Plina Vtc” Zvonko Kožnjak. Tom prigodom predsjednik Vijeća mjesnog odbora Taborište Željko Mandić u kratkim crtama upoznao je nazočne sa svime što se je na području Taborišta učinilo u protekle četiri godine, od uređenja doma, rekonstrukcija Krležine, Slavonske i Istarske ulice, pa sve do izgradnje crkve i škole koje su pred završetkom. Posebno se zahvalio Ivici Kirinu i Gradskoj upravi koji su spriječili zatvaranje pružnog prijelaza u Podravskoj ulici kako su to željele Hrvatske željeznice, što će u konačnici rezultirati izgradnjom pružnog prijelaza sa svjetlosnom signalizacijom.
Gradonačelnik Kirin istaknuo je odličnu suradnju sa mjesnim odborom posebno naglasivši njihovu želju da Taborište u budućnosti pretvore u jedno od najljepših gradskih četvrti u Virovitici.
U večernjim satima organiziran je i prigodni program u kojem su sudjelovali i virovitičke mažoretkinje te KUD Virovitica.

2 1242196583

Skip to content