Obilježen blagdan Mučeništva sv. Ivana Krstitelja – dan Mjesnog odbora Čemernica

U povodu obilježavanja blagdana Mučeništva sv. Ivana Krstitelja-dana Mjesnog odbora Čemernica u mjesnom domu u Čemernici održana je svečana sjednica Vijeća mjesnog odbora Čemernica kojoj je nazočio i gradonačelnik Grada Virovitice Ivica Kirin, njegovi zamjenici Željka Grahovac i Ivan Sić,…1 1251714466U povodu obilježavanja blagdana Mučeništva sv. Ivana Krstitelja-dana Mjesnog odbora Čemernica u mjesnom domu u Čemernici održana je svečana sjednica Vijeća mjesnog odbora Čemernica kojoj je nazočio i gradonačelnik Grada Virovitice Ivica Kirin, njegovi zamjenici Željka Grahovac i Ivan Sić, te direktor gradskog komunalnog poduzeća ”Flora” Željko Iharoš kao i drugi uvaženi gosti.

2 1251714466Tom prigodom predsjednik Vijeća mjesnog odbora Čemernica Zdravko Blažević u kratkim crtama upoznao je nazočne sa svime što se je na području Čemernice učinilo u protekle tri godine od pripreme zemljišta i izgradnje igrališta, izgradnje kompletne infrastrukture u domu, izgradnje kanalizacije u cijelom naselju, rekonstrukcije ulice Franje Kuharića i Tina Ujevića, te uređenje dječjeg igrališta kod doma i Područne škole.

3 1251714466Posebno je istakao da su u većini radova sudjelovali i mještani Čemernice na čemu im je također zahvalio. Zahvalio se je i Gradu Virovitici na čelu s gradonačelnikom Kirinom i gradskim tvrtkama na nesebičnom radu i pomoći u uređenju ovog dijela grada, te na kraju predložio da se Miljenka Sabu predloži za jedno od priznanja Grada Virovitice za sve što je do sada učinio za Čemernicu što je s velikim odobrenjem prihvaćeno.

4 1251714466Prisutnima se je obratio i gradonačelnik Grada Virovitice Ivica Kirin koji je istakao da se je Čemernica od jednog neuglednog naselja pretvorila u gradsku četvrt i to samo zato što se ovdje radi. Ono što me danas najviše veseli u Čemernici je osmjeh djece na igralištima koje sve govori i nema svoju cijenu posebno je naglasio gradonačelnik Kirin.

– Virovitica će se stambeno gledajući širiti prema ovom dijelu grada, te stoga za to treba stvoriti preduvjete, pa ovom prilikom molim mještane Taborišta i Čemernice za strpljenje prilikom rekonstrukcije ceste Virovitica – Suhopolje. Danima su se ljudi s pravom ljutili što ta cesta nije bolje uređena, pa danas treba biti strpljiv jer je to zahtjevan posao. Zato treba koji put parkirati se i kod susjeda ili malo dalje, ali naravno i upozoriti ako dio posla nije odrađen kako treba, no ne stvarati svakodnevni pritisak i htjeti nemoguće da se cesta izgradi za par dana zamolio je na kraju sve mještane gradonačelnik Kirin.

Skip to content