Obilazak škola: U Rezovačkim Krčevinama nova rasvjeta i obnovljeni podovi; najavljena obnova fasade na školi u Taborištu

Gradonačelnik Virovitice Ivica Kirin obišao je danas (petak) s pročelnikom Alenom Bjelicom Područnu školu Ivane Brlić-Mažuranić u Rezovačkim Krčevinama. Ravnatelj škole Ivica Tomljanović tom je prilikom istaknuo kako im je cilj da u svakoj školi, kako matičnoj, tako i područnima, budu što ugodniji uvjeti za rad. Ujedno ih je informirao o ulaganjima u Rezovačkim Krčevinama u protekloj školskoj godini.

Tijekom školske godine 2002./2023. u Područnoj školi u Rezovačkim Krčevinama obnovljena je rasvjeta te podovi u hodniku i učionici. U hodniku smo postavili nove pločice, a u učionicu laminat. Materijal za podove i strop financiran je iz tekućih troškova, odnosno osigurao ih je naš osnivač, Grad Virovitica, dok je nova rasvjeta financirana iz donacije, rekao je I. Tomljanović pohvalivši pritom školske majstore koji su izveli sve radove.

Nakon Rezovačkih Krčevina, gradonačelnik je sa suradnicima obišao i Područnu školu u Taborištu, a ravnatelj I. Tomljanović najavio je pritom obnovu fasade koja je oštećena tijekom olujnog nevremena koje je virovitičko područje pogodilo u srpnju. (virovitica.hr)

Skip to content