Obavijest udrugama: U tijeku su prijave na besplatnu radionicu „Od ideje do projekta“

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

Grad Virovitica poziva udruge s područja grada i Virovitičko-podravske županije da se prijave na radionicu „Od ideje do projekta“ – razrada projektne ideje i ispunjavanje obrazaca natječaja, koja će se održati 14. veljače u vijećnici Grada Virovitice.

Radionica je besplatna, a vodit će je djelatnici Centra za civilne inicijative. Cilj je educirati članove udruga s područja Grada Virovitice i Virovitičko-podravske županije osnovama izrade projektnog prijedloga koji se upućuju jedinicama lokalne i regionalne samouprave, državnim tijelima, ali i privatnim zakladama, tvrtkama, bankama, veleposlanstvima u RH i slično. Tijekom radionice bit će obuhvaćena struktura standardnog projektnog prijedloga i struktura obrasca proračuna te će se na konkretnim primjerima sudionika radionice predstaviti pojedini elementi zadane dokumentacije.

Radionica je organizirana u sklopu programske suradnje Centra za civilne inicijative i Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva kroz Program regionalnog razvoja civilnoga društva za 2018. godinu.

Zainteresirani se mogu prijaviti na radionicu putem e-maila ured@cci-hr ili na broj 098/877-410. (virovitica.hr)

Skip to content