Novu sezonu Kazalište Virovitica će otvoriti premijerom “dramedije” – Seksi rublje; u glavnim ulogama Vlasta i Igor Golub

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

Novu sezonu Kazalište Virovitica otvara premijerom “dramedije” Seksi rublje, hvaljene kanadske dramatičarke Michele Riml. Tim povodom virovitičkoj će se publici prvi put predstaviti i mlada redateljica Lea Anastazija Fleger.

Inženjer Zdravko Lončar i njegova supruga, agentica nekretninama i, kako sama kaže, prezaposlena majka troje djece, Suzana Lončar, u hotelskoj sobi pretjerano mondenog hotela pokušavaju razriješiti bračnu krizu. Supružnici su zašli u pedesete godine života i, frustrirani slikama tuđih savršenih života u pop kulturi, medijima i na društvenim mrežama, polako popuštaju pod teretom vlastitih seksualnih inhibicija i izazova srednjih godina.

Posebnost ove predstave sastoji se u tome što su glavne i jedine uloge pripale bračnom i kazališnom paru, Igoru i Vlasti Golub. Njihov “brak” s Kazalištem Virovitica, kao i onaj privatni, stvarni, broji dvadeset i osam godina, dakle, tek tri godine više od fiktivnog braka Zdravka i Suzane. Stoga je i više nego prigodno da im se pridružite i vi, draga publiko, na njihovom bračnom putovanju povodom premijere predstave, 28. rujna. (www.vpz.hr, fotografija: kazalistevirovitica.hr)

Skip to content