Novi projekti komunalne infrastrukture: Kreće modernizacija ceste u Ulici Sv. Nikole Tavelića III. odvojak u Podgorju

Grad Virovitica sklopio je s tvrtkom Slavić – Inženjering d.o.o. ugovor za izvedbu tri projekta komunalne infrastrukture. Riječ je o modernizaciji ceste u Ulici sv. Nikole Tavelića III. odvojak u Podgorju, rekonstrukciji nogostupa u Ulici kralja Petra Krešimira IV. od Ulice Stanka Vraza do mosta te modernizaciji odvojka u Dravskoj ulici u Virovitici. Ukupna vrijednost navedenih radova je gotovo 300.000,00 kuna, a investitor je Grad Virovitica.

S radovima se kreće od Podgorja, od Ulice sv. Nikole Tavelića III. odvojka gdje su danas, 14. studenog izvođači radova uvedeni u posao. Uskoro se očekuje i početak radova na nogostupu u Ulici kralja Petra Krešimira te na kraju modernizacija odvojka u Dravskoj ulici u Virovitici.

Navedeni radovi obuhvaćaju poboljšanje donjeg sloja kolničke konstrukcije i asfalt u sve tri investicije, a ukoliko vremenske prilike dozvole, svi radovi bi trebali završiti do kraja godine.
Pri uvođenju izvođača radova u posao u Podgorju, predsjednik Vijeća Mjesnog odbora Milan Krmpotić istaknuo je kako je iznimno zadovoljan jer se konačno krenulo u realizaciju ovog dugo očekivanog projekta te da investicije poput ove mnogo znače za kvalitetu života u prigradskim naseljima. (virovitica.hr, fotografije: Martina Bašić)

Skip to content