Novi izgled virovitičkog kina PARK: Svjetske kino premijere od sada i u Virovitici

Nakon što je tvrtka Poslovni park Virovitica uredila nekadašnju kino dvoranu u Domu kulture (bivšem Domu HV-a) za potrebe održavanja kino predstava i uvjerila se da je privukla dio gledatelja željnih velikog platna, proteklih su dana krenuli u daljnju nabavu opreme.

U novu digitalnu audiovizualnu opremu i novo platno s mogućnošću prikazivanja 3D projekcija tvrtka je proteklih dana investirala 325.000 kuna, a 85.000 kuna za nabavu udobnih fotelja, što znači da gledatelji više neće morati sjediti na onim neudobnim stolicama.

MG 1115

Prema riječima direktora Poslovnog parka Matije Mustača, ubuduće će se filmovi koji se premijerno budu prikazivali u Zagrebu isti dan moći prikazivati i u Virovitici.

– Ono što nam sada preostaje je pratiti posjećenost kina. Ukoliko bude potrebno, uvest ćemo predstave i tijekom tjedna ili dva puta tijekom vikenda. Za sada se vrlo dobrim pokazala ideja da subotom prikazujemo hit filmove, a nedjeljom za naše najmlađe gledatelje animirane filmove, popularne crtiće – o novinama u našem kinu kazao nam je Matija Mustač.

kino travanj

Skip to content