Nove aktivnosti u Poduzetničkoj zoni Antunovac

Na današnjoj sjednici Poglavarstva Grada Virovitice donesena je Odluka o davanju u zakup poslovnog prostora u Poduzetničkoj zoni Antunovac tvrtki VENITA d.o.o. iz Virovitice.Na današnjoj sjednici Poglavarstva Grada Virovitice donesena je Odluka o davanju u zakup poslovnog prostora u Poduzetničkoj zoni Antunovac tvrtki VENITA d.o.o. iz Virovitice. Odluka je donesena na temelju javnog natječaja za zakup poslovnog prostora koji je objavljen u Virovitičkom listu od 22. siječnja 2009. godine.

Po isteku roka za predaju pisanih ponuda , Povjerenstvo za raspolaganje nekretninama u vlasništvu Grada Virovitice održalo je svoju sjednicu 02. veljače 2009. godine na kojoj je konstatirano da je na predmetni javni natječaj pravovremeno pristigla samo ponuda tvrtke VENITA d.o.o. iz Virovitice.

Poslovni prostor veličine 224 metara kvadratnih dati će se u zakup na određeno vrijeme od 10 godina u stanju u kakvom se nalazi, uz obvezu plaćanja održavanja i režijskih troškova.

Privatni investitor je iskazao interes za adaptacijom prostora i najmom, te pokretanjem proizvodnje tekstila sa 30-ak zaposlenih za poznatog njemačkog kupca.

Skip to content