“NOVA ZNANJA – NOVE PRILIKE” Nezaposlenim osobama odlična prilika za besplatno osposobljavanje za voditelja izrade i provedbe EU projekata

Dugotrajno nezaposlene osobe imat će priliku uključiti se u projekt “Nova znanja – nove prilike”, koji će im omogućiti besplatno osposobljavanje za voditelja izrade i provedbe projekata financiranih iz Europske unije, a provodi ga Udruga žena Vukovar u partnerstvu s Mirovnom grupom Oaza Beli Manastir, Centrom za podršku i razvoj civilnog društva Delfin iz Pakraca i Udrugom S.O.S. Virovitica.

Osposobljavanje provodi Učilište koje odredi Nositelj projekta te će putni troškovi biti plaćeni osobama koji dolaze izvan Virovitice.

Cilj projekta je osigurati bolju socijalnu uključenost i zapošljivost dugotrajno nezaposlenih osoba provedbom ciljanih edukacija, a istovremeno jačati kapacitet stručnjaka koji rade sa dugotrajno nezaposlenima. Provedbom projekta osigurati će se izravan pristup ciljanih skupina dugotrajno nezaposlenih, da primjene stečena znanja u izradi i provedbi projekata financiranih iz EU fondova, unaprijediti njihove socijalne vještine te osigurati njihov ravnopravniji pristup i položaj na tržištu rada.

Dugotrajno nezaposlene osobe koje se žele prijaviti moraju zadovoljiti sljedeće kriterije:

-osobe do 29 godina – trebaju biti nezaposleni i na Zavodu za zapošljavanje više od šest mjeseci

-osobe od 30 godina – trebaju biti nezaposleni i na Zavodu za zapošljavanje više od 12 mjeseci

-Završena četverogodišnja, viša ili visoka škola

Zainteresirane osobe mogu se prijaviti u Udruzi S.O.S. Virovitica mailom (sos.vt@email.t-com.hr) ili telefonom (033/721-500) svakim radnim danom od 8 do 16 sati.

Ovaj projekt odobren je iz poziva “Podrška socijalnom uključivanju i zapošljavanju marginaliziranih skupina” UP.02.1.1.06. Projekt se financira sredstvima Europske Unije u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. iz sredstava Europskog socijalnog fonda u stopostotnom iznosu.

PREUZMITE PRIJAVNICU

(www.icv.hr, S.O.S. Virovitica)

Skip to content