Nova tvrtka u Poduzetničkoj zoni II

Na temelju natječaja koji je raspisao Upravni odjel za gospodarstvo i razvoj Grada Virovitice za prodaju neizgrađenog građevinskog zemljišta u Poduzetničkoj zoni II Grada Virovitice Gradsko poglavarstvo donijelo je Odluku o prodaju građevinskog zemljišta tvrtki C.I.A.K. d.o.o iz Zagreba.1 1227632639Na temelju natječaja koji je raspisao Upravni odjel za gospodarstvo i razvoj Grada Virovitice za prodaju neizgrađenog građevinskog zemljišta u Poduzetničkoj zoni II Grada Virovitice Gradsko poglavarstvo donijelo je Odluku o prodaju građevinskog zemljišta tvrtki C.I.A.K. d.o.o iz Zagreba.

Tvrtka C.I.A.K. d.o.o. planira obavljati proizvodnu djelatnost šivanja kućnog tekstila i automobilskih presvlaka, sa početnim zapošljavanjem 15 novozaposlenih osoba i rokom realizacije projekta do kraja 2009. godine.

Planirana vrijednost investicije 10.000.000 kuna.Tvrtka C.I.A.K. d.o.o. osnovana je 1994. godine, i trenutno zapošljava 88 djelatnika, a svoje proizvode izrađuje prema najzahtjevnijim tehničkim normama u Europi i standardu ISO 9001.

Primarna je djelatnost tvrtke prodaja i distribucija akumulatora i baterija, auto opreme i auto kozmetike.

Skip to content