Nova prodaja parcela u poduzetničkim zonama

Na jučerašnjoj sjednici kolegija gradonačelnika razmotreno je raspisivanje javnog natječaja za prodaju građevinskih parcela (zemljišta) i objekata u Poduzetničkoj zoni Antunovac. U konkretnom slučaju radi o iskazanom interesu potencijalnog investitora za proizvodnu djelatnost prerade i dorade drvne mase.Na jučerašnjoj sjednici kolegija gradonačelnika razmotreno je raspisivanje javnog natječaja za prodaju građevinskih parcela (zemljišta) i objekata u Poduzetničkoj zoni Antunovac.
U konkretnom slučaju radi o iskazanom interesu potencijalnog investitora za proizvodnu djelatnost prerade i dorade drvne mase. Nakon što je utvrđena ozbiljnost i stvarna potreba investitora Grad Virovitica raspisao je javni natječaj za prodaju građevinskih parcela (zemljišta) i objekata u Poduzetničkoj zoni Antunovac. Površina parcela iznosi 16.765 m² na kojoj se nalaze dotrajala skladišta.

Uzimajući u obzir da se radi o proizvodnoj djelatnosti sa čime smo osobito zadovoljni početna cijena iznosi 50 kuna po metru kvadratnom rekao je privremeni pročelnik Ureda za gospodarstvo i razvoj Matija Mustač izrazivši žaljenje što neki ljudi svakodnevni trud gradske uprave da se u ova krizna vremena dovedu potencijalni investitori omalovažavaju i samim tim čine određenu štetu stvaranju dobre poduzetničke klime kako bi se dovođenjem novih investitora povećao gospodarski razvoj i smanjila nezaposlenost.

Skip to content