Nova prodaja građevinskih parcela (zemljišta) i objekta u poduzetničkim zonama Grada Virovitice

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

Na sjednici Kolegija gradonačelnika razmotrena je Odluka o prodaji građevinskih parcela (zemljišta) i objekta u poduzetničkim zonama Grada Virovitice.

–          Odluka se donosi s obzirom da je iskazani interes potencijalnih investitora za proizvodnu djelatnost (proizvodnja odjeće) i obavljen niz prethodnih razgovora kako bi se utvrdila ozbiljnost i stvarna potreba investitora na Kolegiju je između ostalog rekao gradonačelnik Ivica Kirin.

Shodno tome raspisat će se javni natječaj za prodaju građevinske parcele (zemljišta) površine 1.870 m2 k.o Virovitica, koja se sastoji od dijela zemljišta čk. br. 4484/1 Antunovac, površine 13.960 m2, a koja se u naravi nalazi u Poduzetničkoj zoni Antunovac, objekta označenog kao Gospodarska zgrada br. 4 površine 259 m2, a koji se nalazi na zemljištu po prijedlogu parcelacije na čk.br. 4484/6 čk. br.  koja se sastoji od dijela zemljišta 4484/1 Antunovac, površine 13.960 m2 , koji se u naravi nalazi u Poduzetničkoj zoni Antunovac i građevinske parcele (zemljišta) čk.br. 4556/41 površine 2.675 m2, koja se u naravi nalazi u Poduzetničkoj zoni II.

Skip to content