Nogometaši Virovitice u četvrtak 25. srpnja igraju u Grabrovnici

nogometNogometaši Virovitice u četvrtak 25. srpnja igraju u Grabrovnici. U dvoboju koji će započeti u 18 sati odmjerit će snage sa domaćim trećeligašem Croatiom.

Elvis Vinak u planu ima odigrati devet pripremnih utakmica, a prva je na rasporedu 25. srpnja u Grabrovnici protiv ligaškog rivala Croatije. Zatim će igrati u Suhopolju 27. srpnja, protiv Mladosti u Ždralovima 31. srpnja, u Pečuhu protiv PMFC-a 3. kolovoza, u Daruvaru 5. kolovoza i Lipiku 7. kolovoza. U Čačincima će nastupiti na turniru koji će se odigrati 10. i 11. kolovoza, a posljednju pripremnu utakmicu izabranici trenera Elvisa Vinaka odigrat će na stadionu Park protiv Suhopolja.

 

U pripremnom razdoblju Croatia će odigrati devet pripremnih utakmica. Prva je na rasporedu 20. srpnja, gostovanje kod Mladosti u Ždralovima, a potom slijede: u Grabrovnici – Virovitica (25. srpnja), Bjelovar (28. srpnja), Koprivnica (4. kolovoza), St. Lorenc (7. kolovoza), Zdenka (10. kolovoza), te gostovanja u Ludbregu kod Podravine (31. kolovoza) i na turniru u Kladarama (11. i 15. kolovoza).

Prva provjera slatinskim nogometašima na rasporedu je 21. srpnja kada će sudjelovati na memorijalnom turniru u Kozicama u društvu domaćina, Voćina i Papuka iz Orahovice. Utakmica protiv Munje iz Rastovca igrat će se 24. srpnja. Četiri dana kasnije Slatina putuje FESHK-u iz Feričanaca da bi 31. srpnja dočekali Viljevo. Mladost iz Čačinaca gostovat će u Slatini 3. kolovoza, a isto će 7. i 10. kolovoza učiniti Podravac iz Sopja i Daruvar. Posljednja provjera na rasporedu je 14. kolovoza kada u Slatinu stiže Jedinstvo iz Donjeg Miholjca…

Skip to content