Nogometaši Virovitice nadigrali Modre

Odličnom igrom i borbenošću nogometaši Virovitice parirali suzagrebačkom Dinamu koji je pogodcima Balabana i Mandžukića tek uprodužetku uspio spriječiti senzaciju koja je trebala postati glavnatema svih medija u državi. Igra koju su modri danas prezentirali pred5.000 posjetitelja na stadionu ‘Park’ u Suhopolju, po kvaliteti seslobodno može okarakterizirati kao primjerena susretu ekipa iz trećelige.
Odličnom igrom i borbenošću nogometaši Virovitice parirali su zagrebačkom Dinamu koji je pogodcima Balabana i Mandžukića tek u produžetku uspio spriječiti senzaciju koja je trebala postati glavna tema svih medija u državi. Igra koju su modri danas prezentirali pred 5.000 posjetitelja na stadionu ‘Park’ u Suhopolju, po kvaliteti se slobodno može okarakterizirati kao primjerena susretu ekipa iz treće lige.

Očaj u modrim redovima sezao je tako duboko da je profesor Ivanković gotovo cijelu utakmicu stajao na nogama. Vjerojatno zato što je osjetio da je njegov odlazak s modre klupe svakim danom sve bliži. Modri su igrali jako loše, na trenutke očajno dok su nogometaši Virovitice cijelu utakmicu držali pod kontrolom. Plavi su na suhopoljski travnjak istrčali u najjačem sastavu.

Trenutno najsnažnija Dinamova momčad odigrala je utakmicu bez ideja u kojoj su većinu prilika stvarali nogometaši Virovitice. Nakon prvih 45 minuta na odmor se otišlo s rezultatom 0:0 ali već je u 48. minuti mreža zatresena. Buljat je centrirao s desnog boka, a Balaban nije imao problema glavom pogoditi mrežu. Nedugo zatim Ciglar je uspio uputiti loptu Vaslaveku koji odličnim udarcem pogađa rašlje Dinamova gola, kojeg je od 15. minute čuvao Kelava zbog ozljede Lončarića.

Više fotografija možete vidjeti u Foto galeriji >> 

VIROVITICA: Pušić 6.5, Bosilkovski 6, Babačić 6, Vurdelja 6, Nađ 6, Trupac 6, Vaclavek 6.5, Pavleković 6, Belobrk 6 (od 53. Nežić -) (od 78. Rajnović 5.5), Crvenka 6, Ciglar 7 (od 110. Kurjačić -)

DINAMO: Lončarić -, (od 15. Kelava 6), Mikić – , (od 34. Mandžukić 6), Schildenfeld 5.5, Carlos 5.5, Čale 5, Buljat 5.5, Chago 5, Vrdoljak 5.5, Vugrinec 5 (od 61. Modrić 6), Balaban 6.5, Guela 5.5

SUCI: Domagoj Ljubičić (Osijek) 7; pomoćnici: Petrović (Valpovo) i Keškić (Vinkovci)

Strijelci: 0-1 Balaban (48., Buljat), 1-1 Vaslavek (54.), 1-2 Balaban (95.), 1-3 Mandžukić (107.)

ŽUTI KARTONI: Nađ, Trupac, Mandžukić, Buljat

Stadion Park GLEDATELJA: 5000

Skip to content