No Limit obranio prošlogodišnji naslov prvaka u Pakracu

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

Dječaci No Limita uzrasta U-8 osvojili su prvo mjesto i obranili prošlogodišnji naslov prvaka na Kuna Kupa koji je odigran u Pakracu.

Nakon tri pobjede u grupi protiv Lipika sa 1:0, druge momčadi Hajduka iz Pakraca od 4:0 te Daruvara sa 3:1, virovitički akademci u polufinalu su pobijedili Libertas iz Novske sa 4:1. U finalu nakon 1:1 u regularnom dijelu utakmice lutrija penala odlazi na stranu No Limita koji je slavio sa 3:2 te treću godinu za redom osvaja Kuna Kup u kategoriji dječaka do 8 godina. Za najboljeg golmana turnira proglašen je Ivano Viza, a najbolji igrač je Leonnardo Alavanja, obojica iz No Limita.

Pod vodstvom Tomislava i Damira Filipovića za No Limit su nastupili: Ivano Viza, Karlo Pavoković, Natan Hostička, Teo Lorenzo Radović, Nikola Krstanović, Franko Kožnjak, Leonnardo Alavanja i Tasha Filipović.
Bio je ovo 31. turnir na kojemu je nogometna akademija No Limit nastupila ove godine, a na njih 22 su se nogometaši No Limita plasirali u samu završnicu, odnosno među prve četiri momčadi. (www.icv.hr

Skip to content