Nikolina Šelember – tisućiti student virovitičke Visoke škole!

U Visokoj školi za menadžment u turizmu i informatici u Virovitici provedeni su upisi u prvu godinu stručnog studija Menadžmenta i Poduzetništva u akademskoj godini 2012./ 2013. Upis je bio proveden putem prijava u Nacionalni informacijski sustav prijava na visoka učilišta. Na ljetnom upisnom roku, studij Menadžmenta, smjer Informatički menadžment upisalo je 56 studenta, a smjer Menadžment ruralnog turizma upisalo je 24 studenta.

Studij Poduzetništva, smjer Poduzetništvo usluga upisalo je 23 studenta. Praznih mjesta je ostalo na studiju Menadžment, smjer Informatički menadžment 4, na Menadžmentu ruralnog turizma 5, a na studiju Poduzetništva, smjer Poduzetništvo usluga 6.

Na ovogodišnjem ljetnom upisnom roku upisan je tisućiti student Visoke škole, točnije rečeno studentica. Riječ je o Nikolini Šelember (19) iz Podgorja, prigradskog naselja Virovitice.

Nikolina je završila Strukovnu školu u Virovitici, smjer turističko-hotelijerski komercijalist, a svoje daljnje školovanje nastavit će na Visokoj školi u Virovitici na studiju Menadžmenta, smjer Menadžment ruralnog turizma. Nikolina ističe da je odabir smjera Menadžmenta ruralnog turizma bio najbolji izbor iz više razloga, a među najvažnijim ističe činjenicu što joj je omogućeno studiranje u mjestu stanovanja, što uvelike olakšava troškove samog studiranja.

Visoka škola prigodno je darivala Nikolinu kompletom udžbenika tiskanih u nakladi Visoke škole. Jesenski upisni rok će se održati 24. rujna 2012. godine u 9.00 h.

(vt.info)

Skip to content