Nikola Slavić novi je ravnatelj Gradskog društva Crvenog križa Virovitica

Nakon odlaska u mirovinu dugogodišnje ravnateljice Gradskog društva Crvenog križa Virovitica Željke Grahovac, za novog je ravnatelja imenovan Nikola Slavić. Nikola je zaposlenik GDCK -a Virovitica već više od 3 godine, a obavljao je poslove koordinatora djelatnosti te zamjenika ravnateljice. Po struci je prvostupnik trenerske struke i magistar ekonomije.

Kao ravnatelj Gradskog društva Crvenog križa osobitu pozornost posvetit će povećanju ugleda najveće humanitarne organizacije na području Virovitičko-podravske županije, a na vrhu liste prioriteta je i briga za starije i nemoćne.

Osnovne vodilje kroz mandatno razdoblje bit će mi podizanje svijesti u zajednici o važnosti i ulozi Gradskog društva Crvenog križa Virovitica te unaprjeđenje kvalitete života socijalno ugroženih, starijih i nemoćnih osoba. Stoga ćemo i dalje u suradnji s Razvojnom agencijom VTA pratiti sve projekte za koje se raspiše natječaj, a koji su od iznimne važnosti za naše krajnje korisnike, ističe Nikola Slavić.

Također, naglasio je kako će dodatno promovirati dobrovoljno darivanje krvi, a jednako važna mu je i održivost rada Socijalne samoposluge „Djelo ljubavi“.

Nastojat ću da se aktivnosti dobrovoljnog darivanja krvi dodatno promoviraju među završnim razredima srednjih škola i studentima Veleučilišta u Virovitici, a pokušat ću iznaći i dodatne modele nagrađivanja darivatelja, posebice naše članove Kluba 100+. Što se tiče Socijalne samoposluge, kontinuirane akcije doniranja naših sugrađana ispred trgovačkih centara svakako ću nastaviti kroz projekt u suradnji sa svim školama s područja našeg djelovanja na način „jedno dijete, jedan artikl, jednom mjesečno”., kaže N. Slavić.

Skip to content