Nekoliko tisuća Virovitičana proslavilo je Međunarodni praznim rada na Virovitičkim ribnjacima.

Tradicionalnom jutarnjom budnicom Gradska glazba Virovitica uvela je Virovitičane u proslavu Međunarodnog dana rada. Bogat program nastavio se je na Virovitičkim ribnjacima u kojem su uz tamburaški sastav Fantasia sudjelovale i mažoretkinje Gradske glazbe Virovitica te Virovitičke mažoretkinje, a započeo je čestitkom koju su svojim sugrađanima uputili župan Virovitičko-podravske županije Tomislav Tolušić i gradonačelnik Grada Virovitice Ivica Kirin.

Nakon uvodnih čestitarskih tonova djelatnici Grada Virovitice podijelili su više od 2000 porcija graha i 5000 napitaka, sokova i piva. Najzanimljiviji dio programa i ove godine bile su „Virovitičke igre na ribnjacima“ pod dirigentskom palicom Mije Pavelka Mikeša.

Program je završio u kasnim popodnevnim satima bez i jednog incidenta i što je najviše oduševilo bez i jedne bočice mimo predviđenih vreća za otpad na čemu se je svima posebno zahvalio gradonačelnik Kirin kao i svima koji su na čelu sa djelatnicima Grada Virovitice u ovom programu dobrovoljno sudjelovali.

Više fotografija možete pogledati na našem Facebook profilu.

Skip to content