Nekoliko tisuća Virovitičana proslavilo Dan državnosti na Virovitičkim ribnjacima

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

Nekoliko tisuća Virovitičana danas je proslavilo Dan državnosti na Virovitičkim ribnjacima. Bogat program u kojem su uz tamburaški sastav Fantasia sudjelovale i mažoretkinje Gradske glazbe Virovitica te KUC Virovitica započeo je čestitkom koju su svojim sugrađanima uputili saborski zastupnik Josip Đakić i gradonačelnik Grada Virovitice Ivica Kirin….Nekoliko tisuća Virovitičana danas je proslavilo Dan državnosti na Virovitičkim ribnjacima. Bogat program u kojem su uz tamburaški sastav Fantasia sudjelovale i mažoretkinje Gradske glazbe Virovitica te KUC Virovitica započeo je čestitkom koju su svojim sugrađanima uputili saborski zastupnik Josip Đakić i gradonačelnik Grada Virovitice Ivica Kirin.

Nakon uvodnih čestitarskih tonova jedan dio djelatnika Grada Virovitice podijelio je više od 2000 porcija graha dok je drugi dio na čelu sa gradonačelnikom Kirinom dijelio tekuću okrjepu u vidu piva, gemišta i bočica vode.

Nakon graha uslijedio je zabavni dio programa pod dirigentskom palicom Trpimira Markotića u kojem su najviše oduševljenja izazvale brojne nagradne igre, a osobito ona u kojoj su uz gradonačelnika i dogradonačelnika sudjelovali direktori Gradskih tvrtki i zapovjednik JVP Virovitica Anto Tutić koji je i ove godine bio glavni meštar od graha kojeg se ne bi posramila ni Ana Ugarković. 

Ipak svi su sa nestrpljenjem očekivali da se posluži vol sa ražnja. Da budemo točniji radilo se je o mladoj junici koju je poklonio gosp. Despotovski iz Virovitice, a besplatno obradile Mesnice Kalinić. Kako se je radilo o doista vrhunskoj delikatesi nakon nešto više od sata planula je junica teška gotovo pola tone.

Program je završio u kasnim popodnevnim satima bez i jednog incidenta i što je najviše oduševilo bez i jednog bačenog papirića ili bočice mimo predviđenih vreća za otpad na čemu se je svima posebno zahvalio gradonačelnik Kirin kao i svima koji su na čelu sa djelatnicima Grada Virovitice u ovom programu dobrovoljno sudjelovali. 

.

.

Skip to content