Nedjelja na Viroexpu 2018: Posjetitelje sajma očekuju riblji specijaliteti i fiš, a doznat ćemo tko su najsretniji posjetitelji u nagradnoj igri

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

I u nedjelju 25. veljače, posljednjeg dana 23. međunarodnog sajma gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede, Viroexpo 2018, Kreativna udruga Unikat, ispred sajamske pozornice imat će tematsku radionicu za djecu. Brojne ribolovne udruge s područja Virovitičko-podravske županije, peći će ribu i kuhati fiš paprikaš, koji će se od 12,00 sati besplatno dijeliti posjetiteljima Viroexpa. sajamski trubaduri i u nedjelju će zabavljati posjetitelje sajma, a od 18,30 sati, već tradicionalno, u nagradnoj igri „Izlagači će darivati posjetitelje“ vrijednim nagradama.

Uz predsjednicu RH Kolindu Grabar-Kitarović, pokrovitelj ovogodišnjeg sajma je i Vlada RH. Ostali pokrovitelji su: Ministarstvo poljoprivrede, Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta, Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije, Ministarstvo turizma. Organizatori i pokrovitelji su: Virovitičko-podravska županija, Grad Virovitica, HGK – Županijska komora Virovitica, HOK – Obrtnička komora Virovitičko-podravske županije, Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije. Tehnički organizator je Viroexpo d.o.o. Podsjetimo, Zemlja partner 23. međunarodnog sajma gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo je Republika Albanija, Županija partner je Sisačko-moslavačka županija, a Grad partner – Grad Zagreb. (www.viroexpo.hr)

Skip to content