Ne propustite urnebesnu predstavu Ocat i sin, glavne uloge igraju Zlatan Zuhrić Zuhra i Tin Sedlar

Kazalište Virovitica na svoje daske ove nedjelje donosi 80 minuta urnebesne zabave. Predstava Ocat i sin u kojoj ulogu tate punog iskustva igra Zlatan Zuhrić Zuhra, veteran kazališnog humora, a ulogu sina Tin Sedlar, stand up komičar i član Studija Smijeha, zasigurno će vas nasmijati do suza.

U ovoj komediji vidi se generacijski jaz oca i sina, a u suživotu različitih generacija možemo se zaista svi prepoznati. I dok otac predstavlja stariju generaciju i teži sigurnijim metodama, sin je tipičan primjer modernog dečka koji voli sve što vole mladi. Otac je isplanirao cijeli dan, no sin ima druge planove jer se sprema na spoj. Ponosni otac koristi sve svoje moći kako bi sina pripremio na najbolji mogući način.

Zbog velikog interesa, a i zbog toga što je ostalo još jako malo karata za originalni terminu 20 sati, predstava će se odigrati i u novom terminu u 17.30 sati.

Cijena ulaznice: 50 kuna u pretprodaji, a 60 kuna na dan. Karte možete kupiti do nedjelje od 12 do 16 sati u Kazalištu te ako što od ulaznica ostane neprodano sat vremena prije predstave na ulazu u kazalište. (www.icv.hr)

Skip to content