Natječaj za žene poduzetnice

Zahvaljujući WISE (Women Innovators for Social Business in Europe) programu sudjelujte u edukaciji za jačanje vlastitih poduzetničkih vještina.

WISE (Women Innovators for Social Business in Europe) je program, financiran kroz EU LLP fond, za osnaživanje, podršku i edukaciju 60 žena iz Grčke, Hrvatske i Španjolske koje žele postići društveni učinak kroz svoju ideju, projekt, tvrtku ili društveno poduzeće ili to već rade.

Kroz pomno i po mjeri osmišljen i dizajniran proces učenja u trajanju od 6 mjeseci, polaznice će kroz online i offline sadržaj imati priliku razviti vještine ključne za bavljenje društvenim inovacijama i pomoći im identificirati potrebne korake kako bi svoja nastojanja i ideje zaista i ostvarile. Imat će priliku i osmisliti svoju ideju za društvenu inovaciju i osvijestiti svoju ulogu u društvenim promjenama kao dio mreže pojedinaca koje dijele slična nastojanja.

Program je besplatan za sve polaznice, te ukoliko ste zainteresirani, potrebno je podnesti prijavu do 18. prosinca 2014. Više detalja na http://wise4women.eu/countries/croatia (ravidra.hr)

Skip to content