Natječaj za udruge koje se bave problemima i zadovoljavanjem potreba osoba s invaliditetom i udruga koje pridonose borbi protiv droga i svih drugih oblika ovisnosti

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

Ministarstvo obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti objavilo je 6. veljače 2009. („Vjesnik” i internetska stranica Ministarstva) Poziv za prijavu projekata udruga koje se bave problemima i zadovoljavanjem potreba osoba s invaliditetom i udruga koje pridonose borbi protiv droga i svih drugih oblika ovisnosti u Republici Hrvatskoj za financijsku potporu
iz dijela prihoda od igara na sreću za 2009. godinu.

Udruge, sukladno ovom Pozivu, mogu svoje prijave slati za financijsku potporu projekata koji donose nove ideje te modele razvoja i/ili načine rješavanja postojećih problema koji:
a) nadopunjuju i proširuju zadovoljavanje potreba osoba s invaliditetom i njihovih obitelji te
b) pridonose borbi protiv droga i svih drugih oblika ovisnosti.

Vremensko trajanje predloženih projekata ograničeno je do 31. prosinca 2009. godine. U okviru ovog natječaja mogu se prijaviti ukupno dva projekta, a najviši iznos koji se za projekt može odobriti je 300.000,00 kuna uz napomenu da je u zbroju ukupan iznos koji se jednoj udruzi može odobriti putem ovog poziva 300.000,00 kuna.

Rok za dostavljanje projektnih prijedloga je trideset dana od dana objave natječaja (8. ožujka 2009.) Detaljnije informacije o natječaju kao i obrasci dostupni su na internetskoj stranici Ministarstva.

Skip to content