Natječaj za dodjeljivanje 2200 državnih stipendija redovitim studentima javnih visokih učilišta u RH

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

Obaviještavamo studente da je Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta raspisalo natječaj za dodjeljivanje 2200 državnih stipendija redovitim studentima javnih visokih učilišta u RH i naknada dijela troškova školarine studenima poslijediplomskih studija s invaliditetom za 2013. godinu. I ove godine državne stipendije dodjeljuju se u 4 kategorije:

  • 1.      osobito nadarenim redovitim studentima sveučilišnih i stručnih studija (obrazac A),
  • 2.      redovitim studentima – djeci poginulih, umrlih i nestalih osoba te djeci mirnodopskih vojnih i civilnih invalida rata i mirnodopskim vojnim i civilnim invalidima rata (obrazac D-1),
  • 3.      redovitim studentima sveučilišnih i stručnih studija slabijega imovinskog stanja (obrazac E) i
  • 4.      studentima poslijediplomskih studija  s invaliditetom (obrazac P).

Spomenute obrasce, kao i detalje o uvjetima za dodjelu pojedinih kategorija, te dokumentaciji koju je potrebno priložiti uz prijavu možete pronaći na internetskoj adresi MZOS-a: www.mzos.hr – Uprava za visoko obrazovanje – studentski standard – državne stipendije ili osobno kod nas u Studentskoj referadi.

Prijave se podnose počevši od 19. studenoga 2012. do zaključno 19. prosinca 2012. Prijave se dostavljaju isključivo poštom s naznakom „Natječaj za državnu stipendiju“ na adresu: Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta, Donje svetice 38, 10000 Zagreb.

Skip to content