Nastavljaju se radovi na izgradnji „prvog gradskog prstena“ odnosno izmještanju prometa iz centra grada

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

Ovih dana intenzivno se radi na uređenju Mihanovićeve ulice i postavljanja završnog sloja asfalta što bi trebalo biti gotovo do kraja mjeseca lipnja. U drugoj fazi uredit će i parkirališna mjesta s hortikulturalnim uređenjem na potezu od Bečke do Basaričekove ulice…Ovih dana intenzivno se radi na uređenju Mihanovićeve ulice i postavljanja završnog sloja asfalta što bi trebalo biti gotovo do kraja mjeseca lipnja. U drugoj fazi uredit će i parkirališna mjesta s hortikulturalnim uređenjem na potezu od Bečke do Basaričekove ulice rekao je prilikom obilaska dionice „prvog gradskog prstena” gradonačelnik Grada Virovitice Ivica Kirin.

Nakon uređenja Mihanovićeve ulice prelazi se na uređenje ulice Josipa Runjanina gdje je sukladno Zakonu o javnoj nabavi Grad Virovitica sklopio ugovor s tvrtkom CIP d.o.o. iz Virovitice o izradi projektne dokumentacije ( idejni, glavni i izvedbeni projekt).
Na spomenutoj lokaciji izvršit će se rekonstrukcije ceste, urediti nogostupi i riješiti pitanje oborinske odvodnje, a na križanju Ulice Josipa Runjanina i ulice Matije Gupca (kod „Vodičanke” ) postavit će se semafori objasnio je pri obilasku navedene dionice privremeni pročelnik Ureda za komunalne poslove i graditeljstvo Marijo Klement.

Grad je riješio imovinsko pravne odnose kako bi se omogućilo rušenje stambenog objekta u ulici Matije Gupca i omogućilo spajanje ulice Josipa Runjanina i ulice Kralja Petra Krešimira IV, te preko ulice Lavoslava Ružičke zatvorio „prsten” izlaskom na ulicu Josipa Juraja Strossmayera.

Skip to content