Nastavljaju se radovi na izgradnji „prvog gradskog prstena“ odnosno izmještanju prometa iz centra grada

Ovih dana intenzivno se radi na uređenju Mihanovićeve ulice i postavljanja završnog sloja asfalta što bi trebalo biti gotovo do kraja mjeseca lipnja. U drugoj fazi uredit će i parkirališna mjesta s hortikulturalnim uređenjem na potezu od Bečke do Basaričekove ulice…1 1272973166Ovih dana intenzivno se radi na uređenju Mihanovićeve ulice i postavljanja završnog sloja asfalta što bi trebalo biti gotovo do kraja mjeseca lipnja. U drugoj fazi uredit će i parkirališna mjesta s hortikulturalnim uređenjem na potezu od Bečke do Basaričekove ulice rekao je prilikom obilaska dionice „prvog gradskog prstena” gradonačelnik Grada Virovitice Ivica Kirin.

2 1272973166Nakon uređenja Mihanovićeve ulice prelazi se na uređenje ulice Josipa Runjanina gdje je sukladno Zakonu o javnoj nabavi Grad Virovitica sklopio ugovor s tvrtkom CIP d.o.o. iz Virovitice o izradi projektne dokumentacije ( idejni, glavni i izvedbeni projekt).
Na spomenutoj lokaciji izvršit će se rekonstrukcije ceste, urediti nogostupi i riješiti pitanje oborinske odvodnje, a na križanju Ulice Josipa Runjanina i ulice Matije Gupca (kod „Vodičanke” ) postavit će se semafori objasnio je pri obilasku navedene dionice privremeni pročelnik Ureda za komunalne poslove i graditeljstvo Marijo Klement.

3 1272973166Grad je riješio imovinsko pravne odnose kako bi se omogućilo rušenje stambenog objekta u ulici Matije Gupca i omogućilo spajanje ulice Josipa Runjanina i ulice Kralja Petra Krešimira IV, te preko ulice Lavoslava Ružičke zatvorio „prsten” izlaskom na ulicu Josipa Juraja Strossmayera.

4 1272973173

Skip to content