Nastavljaju se pripreme za jedan od najvećih hrvatskih sajmova – Viroexpo 2015.

Sastanak Organizacijskog odbora 20. sajamske manifestacije Viroexpo 2015 održan je u petak, 16. siječnja u maloj vijećnici Virovitičko-podravske županije. Uz župana Tomislava Tolušića, sastanku su prisustvovali zamjenica župana Sanja Bošnjak, direktor sajma Igor Andrović te ostali članovi Organizacijskog odbora sajma Viroexpo.

Glavna tema sastanka bile su aktivnosti vezane uz nadolazeći jubilarni međunarodni sajam gospodarstva obrtništva i poljoprivrede Viroexpo 2015. Dogovarani su i tehnički detalji kao što su veličina šatora, vanjskog izložbenog prostora, položaj pozornice i slično. Interes izlagača je velik te prijave kontinuirano pristižu.

U sklopu sajma Viroexpo održat će se i 1. Međunarodni sajam LAG-ova. Za sada je prijavljeno 10-ak LAG-ova s područja Republike Hrvatske, a očekuju se i prijave LAG-ova s područja zemalja regije.

Podsjetimo se, grad partner nadolazećeg sajma bit će Velika Gorica, dok će zemlja partner po drugi puta biti Mađarska.

Organizatori i pokrovitelji su Virovitičko-podravska županija, Grad Virovitica, HGK – Županijska komora Virovitica, HOK – Obrtnička komora Virovitičko-podravske županije, Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije i Poduzetnički inkubator Virovitičko-podravske županije. (vpz.hr

Skip to content