Nastavak radova na uređenju cesta i nogostupa u Virovitici – asfaltira se nogostup u Bečkoj ulici

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

Pri kraju je završetak radova na Bečkoj ulici u Virovitici. Naime nakon što su uređene stare virovitičke ulice Ferde Rusana, Petra Preradovića i gornji dio ulice Matije Gupca ili kako ih stari Mikeši znaju zvati Čoljuk, Marinova i Petrovac u tijeku je asfaltiranje nogostupa u Bečkoj ulici, dugoj čak 770 metara. Radove je obišao i virovitički gradonačelnik Ivica Kirin koji se je i u razgovoru sa sugrađanima informirao o zadovoljstvu izvođenjem radova. Kroz tjedan dana asfaltirat će se i pripremljeni nogostupi u ulicama Ivana Gorana Kovačića, Tome Maretića, Vatroslava Lisinskog te do kraja asfaltirati nogostupi između Pejačevićeve ulice i Ulice Hrvatskih branitelja

Ove godine u planu su i sanacije ceste i parkirališta na Trgu dr. Ante Starčevića, postojećih kolnika u Ulici Augusta Šenoe, Eugena Kumičića, Dobriše Cesarića, Mate Lovraka, Ruđera Boškovića, Marije Jurtić Zagorke, Zagorskoj ulici i na Trgu kralja Petra Svačića. Asfalt će dobiti i Ulica Svetog Trojstva II. odvojak u Milanovcu, Ulica Stari Rezovac i Ulica Rezovački Vinogradi V. odvojak u Rezovcu, Ulica Svetog Nikole Tavelića III. odvojak u Podgorju i nastavak Ulice Slavka Biondića u Rezovačkim Krčevinama te će se sanirati put od Rezovačkih Krčevina do Šumske ulice na cesti prema Jasenašu.

Uz ceste sanirat će se i nogostupi u virovitičkim ulicama: Franje Fuisa, Ivana Kapistrana, Stanka Vraza, Kralja Petra Krešimira IV, Vlahe Bukovca, Junija Palmotića, Jože Jurišića, Andrije Kačića Miošića, Tomaša Masaryka, Mije Pupeka, Ivana Zajca, Jana Vlašymskog, Podravskoj ulici, te nogostup od Ulice Zlatnog polja do mosta u Rezovcu.

Prošle godine odrađeni su radovi na sanaciji nogostupa u gradskim ulicama: Antuna Gustava Matoša, Vatroslava Lisinskog, Ferde Rusana, Matije Gupca, dijela Ulice kralja Petra Krešimira IV, Ivana Gundulića, Nikole Tesle, Zlatnog Polja, Đure Basaričeka, Ivana Gorana Kovačića, Tome Maretića, dr. Andrije Štampara te 30. svibnja u Milanovcu Osim nogostupa asfaltirane su i Ulica Svetog Antuna i Hrvatskih žrtava u Svetom Đurđu te Ulica Svetog Petra i Pavla u Golom Brdu i Bilogorska ulica u Podgorju.

Također, nekoliko cesta u gradu i prigradskim naseljima presvućeno je novim slojem asfalta kao što su to Ulica Ferde Rusana i Ulica Zadnji Jarak u Golom Brdu.

 

Skip to content