Naselje poznato po sportskom duhu: Čestitke Vijeća Mjesnog odbora Podgorje Marceli Miščević i Loreni Podgornik, viceprvakinjama svijeta u mažoret plesu

Virovitičko prigradsko naselje Podgorje nadaleko je poznato po sportskom duhu kako na području grada Virovitice i Virovitičko-podravske županije, tako i diljem Lijepe naše, ali i mnogo šire i to ne samo u nogometu i starim seoskim sportovima. Podgorje ima i viceprvakinje svijeta u mažoret plesu. Riječ je Marceli Miščević i Loreni Podgornik kojima je predsjednik Vijeća Mjesnog odbora Podgorje Milan Krmpotić prilikom svečane sjednice povodom Dana mjesta uputio čestitke u ime Vijeća Mjesnog odbora te im uručio prigodan poklon.

Ponosni smo što u našem mjestu imamo dvije djevojčice koje su svojim talentom promovirale naše mjesto, naš grad i županiju, rekao je Milan Krmpotić.

Podsjetimo, Svjetsko prvenstvo za mažoretkinje održano je u Cape Townu u Južnoafričkoj Republici u rujnu ove godine, juniorke Virovitičkih mažoretkinja, Marcela Miščević, Vanessa Maurović i Lorena Podgornik, uz svoju trenericu Natašu Kranjec, natjecale su se u 5 kategorija i ostvarile zavidne rezultate. (virovitica.hr)

Skip to content