Nakon uspjeha u Grčkoj pobjednička momčad Arsenalove škole nogometa iz Virovitice odlazi na završnicu u London

VIROVITICA/LOUTRAKI- Prije točno mjesec dana u Arsenalovom kampu u Grčkoj odvijala se prava drama u kojoj su polaznici Arsenlove škole nogometa iz Virovitice u sastavu Angelo Radović (Virovitica), Robert Knežević (Babina Greda), Marko Stanić (Pleternica) i Perica Mišković (Orašje)pod budnim okom trenera Damira Filipovića pomeli konkurenciju u disciplini 3×3  te osvojili prvo mjesto te izborili plasman na veliku završnicu koja se 20-og ovog mjeseca igra u Londonu na glavnom  Arsenalovom Emirates stadionu.

Turnir je to koji veliki londonski klub već tradicionalno organizira u svim svojim školama diljem svijeta nakon čega pobjednici škola odlaze u London na veliku završnicu na kojoj  ove godine  sudjeluje četrdesetak momčadi koje će biti raspoređene u osam skupina. Slavonci na put u London kreću 18. svibnja 2012. i tamo će boraviti pet dana – ističe Slobodan Kadić, glasnogovornik Arsenalove škole nogometa iz Virovitice.

Ukupni pobjednik će od strane Arsenala biti pozvan na jednu službenu utakmicu prve momčadi te će u poluvremenu pred punim stadionom primiti pobjednički pokal.

Kako se bliži početak turnira tako i nervoza lagano raste jer veliki je to trenutak, kako za moje dečke tako i za mene, jer malo tko ima priliku istrčati i nastupiti na Emiratesu. Pitanje je dali će netko od naših prvoligaških igrača ikada istrčati na Emirates, a evo mi imamo tu sreću. U Grčkoj su dečki svojim nastupima i talentom ostavili u “ čudu “ grčke trenere i skaute pa eto jedini cilj je da se to ponovi i u Londonu te da treneri koji budu tamo vide naše dečke u najboljem izdanju – zaključio je trener Damir Filipović. S.Kadić

Skip to content